NORSK info

Om du bare er litt “nyfiken”…. send meg en mail med ditt Facebook navn. Skriv “Victory Team” i Emneruta, så kan jeg be deg inn i vår lukkede FaceBook gruppe hvor du får mye mer informasjon fra vår dyktige Norske leder.

goldenfuture@spainjassa.com 

—————————————————————————

MIN UÆRBØDIGE PÅSTAND:

DE ALLER, ALLER FLESTE AV DE SOM ENTEN ALLEREDE HAR BLITT MED, – ELLER SOM KUN VURDERER OM DE SKAL BLI MED I R-NETWORK, HAR FORSTÅTT HVILKEN ABSOLUTT F A N T A S T I S K MULIGHET DE STÅR OVENFOR!

Først, forstår du egentlig betydningen av ordet VIRALT? Og så, – har du begynt å forstå at KORTET, – det kommende revolusjonerende RevvCard kortet, er et produkt som VIL GÅ VIRALT når det først kommer på det globale markedet den 6. januar 2020?

Dernest, – har du forstått at du vil bli i stand til å tjene godt med penger hver gang noen bruker, enten dette kortet, – eller et av de “gammeldagse” kortene lagt inn i dette kortet, –

I ET UBEGRENSET ANTALL NIVÅER UNDER DEG!

Ja, – les ordet igjen, – UBEGRENSET!

Med andre ord, – når en person som befinner seg på nivå nr. 378 under deg, – SÅ TJENER DU PENGER!

Nå, – forstår dette i sammenhengen med ordet VIRALT! Du forstår, når vi kommer til den 6. januar 2020, så må alle som blir med i dette fra det tidspunktet, DE MÅ FØRST SELGE KORTET TIL MINST 10 KUNDER! Først da kan de bli et CHARTER medlem. (Dette gjelder imidlertid IKKE oss som allerede er med i dette, eller som blir med fra idag eller noe senere i høst.)

Og så, – har du tenkt over hvor fort dette kortet VIL begynne å GÅ VIRALT fra det punktet da 10 kunder har kjøpt seg et slikt kort og fått det i lommebøkene sine!

FOR IKKE Å SNAKKE OM NÅR 100 PERSONER HAR ET SLIKT KORT I LOMMEBOKEN SIN!

Forstår du også hvor omtrent GARANTERT det er at dette kan være en beskrivelse av DIN situasjon i januar måned 2020!?

“VIRALT” betyr at noe SPRER SEG MEGET RASKT, nesten som et virus i luften fra person til person, – fra land til land!

Tenk deg situasjonen selv: Du viser frem og demonstrerer ditt nye høy-teknologiske “science fiction” kort til andre, – og de fleste vil omgående få et STERKT ønske om å få et slikt kort i lommeboken sin også!

Du tjener US$25,- når du selger et slikt kort!

Personen (KUNDEN) som kjøpte kortet av deg vil forstå at han eller hun vil kunne tjene penger hver gang noen som kjøper kortet av han eller henne også bruker sitt kort, ELLER SINE KORT!

Vi står ovenfor en EKSPLOSJON i antallet RevvCard kort innehavere UNDER DEG i 2020!

FORSTÅR DU DETTE?

ER DU KLAR I DIN POSISJON TIL Å DRA FULL FORDEL AV DETTE?

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.